Workshop

Dette lærer du på workshoppen:

 • Du lærer hvad Buteyko Åndedræts Metoden er
 • Du lærer at trække vejret gennem næsen og altid have en fri næse
 • Du lærer at om mad og drikke
 • Du lærer at udgå astmaanfald i løbet af natten
 • Du lærer at springer frisk og veludhvilet ud af sengen efter en god nats søvn
 • Du lærer at trækker vejret under fysisk aktivitet
 • Du lærer at stoppe et astmaanfald
 • Du lærer at stoppe et hosteanfald
 • Du lærer at udføre vejrtrækningsøvelserne
[accordion][spoiler title=”Se workshop kalenderen”]

[/spoiler][/accordion]

Samtidig skal du være forberedt på, at du kommer til at træne metoderne her og nu så vi er sikre på, at du kan udføre dem rigtigt når du kommer hjem og skal træne selvstændigt. Det er også vigtigt at du kan se og føle resultaterne af dine anstrengelser.

Ganløse_P1010438

Sådan underviser jeg

Jeg underviser i små hold hvor deltagerantallet er max. 10 – 12 personer. Hvis du ønsker et individuelt forløb er det også muligt.

Jeg arbejder ofte med små grupper fordi det viser sig, at mange af deltagerne har stor glæde af at dele informationer, oplevelser og tale med deres medkursister om hvilken fremgang de oplever.

Det er lidt forskelligt om workshoppen bliver holdt over 3 eller 4 dage, fordelt over 2 til 3 timer pr. gang.

 1. gang: hver deltager bliver undervist i Astma Care programmet. Hvad der er årsagen til astma og hvad vi selv kan gøre for at slippe af med den. Forløbet veksler mellem teori og praktiske øvelser
 2. gang: mere dybtgående undervisning og gennemgang af fremgang. Vi ser på den rette kost og søvn; samtidig ser vi også på åndedrættet i forbindelse med sport og motion – veksler igen mellem øvelser og teori
 3. gang: afslutning af træningsforløbet. Her beskæftiger vi os i særdeleshed med, hvordan du på sigt sikkert kan nedtrappe medicin. Vi gennemgår en gennemprøvet plan for nedtrapning, som hver enkelt skal tage med til sin læge, da vi aldrig på egen hånd ændrer på den ordinerede medicin.

Herefter er der fortsat løbende støtte og support fra Astma Care. Jeg samarbejder med dig i det første år for at være sikre på, at du opnår de resultater du kan. Jeg hjælper dig videre indtil du får en væsentlig forbedring af din astma.

Sådan kunne det også foregå i dit barns klasse: