Frolov åndedrætstræner

Frolovs apparatMåden du trækker vejret på bestemmer din livskvalitet.

Vejrtrækning er den mest fundamentale funktion og alle andre funktioner er afhængig af din vejrtrækning. Vejrtrækningen har direkte indflydelse på lunger, hjerte, blodkar, lymfesystemet, cellernes stofskifte og afgørende indflydelse på dit immunsystem.

Frolov’s åndedrætstræner  er del af en patenteret teknologi som hjælper dig med at genskabe din normale vejrtrækning.

Den russiske fysiolog og videnskabsmand professor Buteyko opdagede at mennesker der lider af åndedrætsproblemer så som astma og bronkitis overånder. Men alle mennesker overånder.

[accordion] [spoiler title=”Hvad er grunden til vi overånder – Tryk her og læs mere”] Når vi tror der er ved at opstå en krise, trækker vi vejret hurtigere for at forberede kroppen på en fysisk anstrengelse – kæmp eller flygt reaktionen. Overånding / hyperventilation opstår altså, når der opstår en situation som vi opfatter som en alarm situation. Ganske ofte sker denne alarmreaktion uden det føre til en fysisk udfoldelse.

Når vi trækker vejret med brystkassen er det som følge af mekanisk overånding. Frolov åndedrætstræneren træner dine mavemuskler, eller rettere dit mellemgulv, så effektivt at de fleste er klienter er i stand til at gå fra at trække vejret med brystkassen til at bruge mellemgulvet i løbet af en måned.

Mentalt stress fører altid til overånding. Når vi lærer at give slip, trækker vi automatisk vejret langsommere. Når du bruger Frolov Åndedrætstræner, og giver mentalt slip, skal du lægge mærke til din vejrtrækning efter din træning. Den har ændret sig væsentligt.

Åndedrætstræning er for alle, og ikke kun for mennesker med deciderede åndedræts sygdomme (astma, KOL, allergier, søvnapnø etc.)

Træningen hjælper også ved:

  • Genoptræning efter operation
  • Hjerteproblemer
  • Kredsløbsforstyrrelser
  • Lavt immunforsvar
  • Motionister og sportsfolk øger deres udholdenhed, og fysiske præstation
  • Foryngelse af kroppen og længere levetid
  • Psykologiske problemer som angst, panikangst
  • Fordøjelsessystemet: forstoppelse, forbedre peristaltikken, luft i maven, ændring af appetit.
  • Mundtørhed
[/spoiler][/accordion]

Frolovs apparat kan være en stor hjælp til at ændre din vejrtrækning.

[accordion][spoiler title=”Hvad siger brugerne? (Testimonials) – Tryk her og læs mere”]

Heidi, 27 år
I forbindelse med Buteykotræningen blev jeg introduceret til Frolovs åndedrætstræner. Det har været en meget interessant opdagelse, og den har hjulpet mig med at få en højere og mere stabil CP. Efter jeg har siddet med den i 5-10 min. slapper jeg af i hele kroppen. Det er svært at beskrive med ord, men det føles vitterligt som om, at mit hoved slapper af efterfølgende. Det er som om, at små spændinger giver slip, og jeg har fået ny energi, ro og overblik. Selvom man trækker vejret gennem munden i maskinen, føles det helt naturligt at trække vejret gennem næsen bagefter ligesom i Buteyko. For mig har Frolovs åndedrætstræner været et godt supplement til Buteykotræningen.

Pavel Konstantinovich 79 år
”Jeg har lidt af kronisk bronkitis. Den kroniske bronkitis blev akut mange gange om året. Jeg kunne ikke gå op af trapper, selv ikke til anden sal. Jeg skulle stoppe mange gange for at få vejret. Nu kan jeg uden problemer gå op på 4. sal uden overhovedet at  stoppe op, naturligvis går det lidt langsomt, men det er nok min alder! Nu har min læge undersøgt mine lunger og han siger at der kun er lidt at høre på enkelte dele. Før skrallede mine lunger hele tiden. Mit blodtryk er også ok nu – 120/80. Jeg træner 30 – 40 minutter hver aften. Min PRA er nu 22 sekunder.

Rimma Grigorievna 62 år
”Det er 6 måneder siden jeg begyndte at træne. Jeg træner 25 minutter om morgenen og aftenen. Jeg bruger mit mellemgulv til at trække vejret med. Den postitive effekt jeg har haft er, at jeg kan trække vejret meget lettere. Der var meget slim i mine lunger til at begynde med. Jeg plejede at ryge meget, men nu ryger jeg meget lidt. Mit blodtryk plejede at være 180/110 nu er ikke mere end 150/90. Jeg har næsten aldrig mere smerter i mit hjerte mere.

Rudik Levanovich 78 år
“Jeg er meget glad nu når jeg skriver dette brev. Takket være jeres metode kan jeg nu smile, tale og sove helt ok. For 2 år siden sagde lægen at jeg skulle leve resten af mit liv med min dårlige vejrtrækning (KOL) da der ikke var mere han kunne gøre. Dengang holdt jeg også op med at ryge men min vejrtrækning var stadig meget tung. Jeg skulle sidde op i stolen når jeg skulle sove ellers blev min lunger og bronkier fyldt med slim. Jeg startede med en PRA på 5 sekunder. Nu klarer jeg nemt 30 – 40 sekunder, der er ingen tung vejrtrækning og slim. Jeg sover i 8 – 10 timer.

[/spoiler] [/accordion]

I forbindelse med senere deltagelse på en workshop, giver jeg dig åndedrætstræneren i rabat på workshoppen. Husk blot at gøre opmærksom på, at du har købt Frolovs åndedrætstræner hos os.
(Denne rabat gælder dog ikke hvis du er træningsklient. )

Pakken indeholder en lille bog med mange nyttige informationer, en DVD der hjælper dig med at træne rigtigt og selve apparatet som består af 4 dele som er yderst enkle at sætte sammen. Det kræver intet værktøj.

Pris inkl. fragt 580,00 Dkr – Køb Frolov Åndedrætstræner

Med i prisen er 15 min. undervisning i brugen af åndedrætstræneren. Når du har modtaget Frolovs åndedrætstræneren med posten aftaler vi et tidspunkt hvor du har tid til at modtage denne instruktion. Hvis du har mulighed for SKYPE m. video vil det være optimalt.